reflex servitec 75

Reflex Servitec 60 gl (glykol)

Varje fackman känner av egen erfarenhet till ämnet problem med luft i värme-och kylsystem. I vacuumavgasaren reflex Servitec finns en prisvärd och effektiv lösning!

Servitec är en station för avgasning, påfyllning och övervakning. Den är användbar vid flera olika anläggningsvillkor. Det huvudsakliga användningsområdet är värme- och kylsystem där lösta och fria gaser orsakar störningar och slitage på ditt system. Servitec vakuumavgasare avlägsnar 100% av de fria gaserna och upp till 90% av de lösta gaserna ur systemvätskan. Detta besparar dig både tid och pengar. Det krävs ingen dyr installation och underhållsarbetet förenklas och blir billigare.

Servitec är även förberedd för automatisk påfyllning med läckagevarning som återfyller systemet med avgasat vatten allteftersom gaser avlägsnas ur ditt system.

Programtext

PSF.1412 – Automatiska luftavledare Automatisk vakuumavgasning från Somatherm typ Reflex Servitec ….. för värme- och kylvattensystem. Uttag för summalarm finns i styrskåpet. Enheten är förberedd för automatisk vattenpåfyllning.